Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian

Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian

Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian Gianni Pittella pershendet hyrjen e LSI ne koalicionin qeverises

Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian – grupi i Socialisteve dhe Demokrateve Evropiane Gianni Pittella pershendeti hyrjen e LSI-se ne koalicionin qeverises. Pittella u shpreh se mbeshtet programin e Ilir Metes dhe te LSI per integrimin e Shqiperise dhe per realizimin e reformave qe do ta çojne Shqiperine drejt realizimit te procesit te integrimit ne Evrope.

 

0x323030392d30392d3037 Gianni Pittella.jpg 16:15)