Zgjidhet sipas parimit Nje anetar-Nje vote

Zgjidhet sipas parimit Nje anetar-Nje vote

” Zgjidhet sipas parimit Nje anetar-Nje vote kandidati i LSI per Kryetar Bashkie ne Çorovode Në Bashkinë e Çorovodës përfunduan votimet në degën e LSI-së sipas parimit "Një anëtar një votë" për kandidatin për Kryetar Bashkie. Në garë ishin emra të njohur të deges se  LSI-së dhe pas numerimit të votave i pari u rendit Lefter Lame. Kandidati i LSI per Bashkine e Çorovodes eshte një sipërmarrës i suksesshëm. Lame mori 92 vota duke u renditur i pari nderda i dyti u rendit kryetari aktual i bashkisë se Çorovodes Avdyl Arra me 80 vota i treti u rendit Altin Lamçe sekretar i degës së LSI-së me 52 vota.  0x323030362d31312d3133 AKTIVITETE 15:13)”