Vendimet e mbledhjes së Kryesisë së Partisë të Lirisë

Vendimet e mbledhjes së Kryesisë së Partisë të Lirisë

 


Kryesia e Partisë së Lirisë, nën drejtimin e Kryetarit të partisë, z.Ilir Meta në mbledhjen e sotme vendosi:

Prof.Petraq Milo – Sekretar për Çështjet Ekonomike dhe Financave

Prof.Edmond Panariti – Sekretar për Bujqësinë dhe Ushqimin

Z.Agim Nesho – Kryetar i Komisionit për Politikën e Jashtme

Znj.Erisa Xhixho – Kryetare e Komisionit për Integrimin Europian

Z.Genc Gjokutaj – Kryetar i Komisionit për Sigurinë dhe Çështjet e Brendshme

Znj.Kejdi Mehmetaj – Kryetare e Komisionit për Arsimin

Znj.Silva Caka – Kryetare e Komisionit për Drejtësinë dhe Çështjet Zgjedhore

Z.Roni Telegrafi – Kryetar i Komisionit për Ambientin dhe Turizmin

Znj.Aurela Agalliu – Kryetare e Komisionit për Çështjet Sociale dhe Familjen

Z.Klodian Gradeci Kryetar i Komisionit të Energjetikës