Vasili: Edi Rama i lemerisur nga humbja i mbyll listat ,dhunoi 5 qershorin me qëllimin e vetëm antishqiptar

Vasili: Edi Rama i lemerisur nga humbja i mbyll listat ,dhunoi 5 qershorin me qëllimin e vetëm antishqiptar

Nga Petrit Vasili
Edi Rama një këlysh në shërbim të interesave antishqiptare, që e duan Shqipërinë të izoluar dhe jashtë Europës.
Edi Rama dhunoi 5 qershorin me qëllimin e vetëm antishqiptar, që të sabotojë me çdo kusht Integrimin Europian
Edi Rama lakuriq para shqiptarëve.
Edi Rama i lemerisur nga humbja i mbyll listat.
Edi Rama i çakërdisur flet për OFL, që është vetëm zgjatim i kriminelëve.
Edi Rama i tromaksur nga asgjesimi politik është i vetëm fare përpara popullit dhe përpara ndëshkimit që e pret.