Uncategorized

  27 shkurt 2023 Shkatërrimi kriminal i banesave, sekuestrimet, zaptimet, dhunimi dhe vjedhjet shtetërore të pronave të ligjshme të qytetarëve dhe bizneseve, në shkelje të hapur të Kushtetutës, të çdo ligji dhe procedure, pa transparencë dhe nëpërmjet terrorit policor janë kthyer tashmë në filozofinë fashiste të kësaj...

  UDHËZIM Nr. 1, datë 18.02.2023   “PËR KRITERET E PËRZGJEDHJES SË LISTËS TË KANDIDATËVE PËR ANËTARË TË  KËSHILLIT BASHKIAK PËR ZGJEDHJET PËR ORGANET E QEVERISJES VENDORE TË DATËS 14 MAJ 2023”.   Komiteti Drejtues Kombëtar i Partisë të Lirisë, në mbështetje të Statutit së Partisë të Lirisë, neni 11.12,...

Nënkryetari ii LSI-së Petrit Vasili, me anë të një statusi në “Facebook” ka shpërndarë një video nga një emisionin investigativ, ku tregohet sesi punonjësve iu kërkohet të japin kartën e identitetit, me qëllim që të votojnë partinë në pushtet. Vasili shprehet se delexhinjtë e Edi Ramës...

Nga Petrit Vasili Edi Rama një këlysh në shërbim të interesave antishqiptare, që e duan Shqipërinë të izoluar dhe jashtë Europës. Edi Rama dhunoi 5 qershorin me qëllimin e vetëm antishqiptar, që të sabotojë me çdo kusht Integrimin Europian Edi Rama lakuriq para shqiptarëve. Edi Rama i lemerisur nga...