Thirret mbledhja e parë e Komitetit Drejtues Kombëtar të Partisë së Lirisë

Thirret mbledhja e parë e Komitetit Drejtues Kombëtar të Partisë së Lirisë

Ditën e mërkurë, më 2.11.2022, në orën 16:00,  thirret mbledhja e parë e Komitetit Drejtues Kombëtar të Partisë së Lirisë.
Në këtë mbledhje anëtarët e KDK-së do të votojnë për Kryesinë e Partisë së Lirisë dhe forumet e tjera drejtuese.
Mbledhja do të zhvillohet në ambientet e “Hotel Plaza”, Tiranë.