Sekretari i Përgjithshëm, z.Tedi Blushi publikon rezultatet e votimit në KDK për Kryesinë e re Politike të Partisë së Lirisë

Sekretari i Përgjithshëm, z.Tedi Blushi publikon rezultatet e votimit në KDK për Kryesinë e re Politike të Partisë së Lirisë

Komiteti Drejtues Kombëtar i Partisë së Lirisë, në zbatim të vendimeve historike të Konventës Kombëtare, zgjodhi me votim të fshehtë, përmes një procesi transparent dhe demokratik, anëtarët e rinj të Kryesisë politike, si më poshtë vijon:

1. Agim Nesho – 185 vota
2. Edmond Panariti – 180 vota
3. Petraq Milo – 177 vota
4. Lefter Maliqi – 175 vota
5. Petrit Vasili – 171 vota
6. Eriona Bixha – 170 vota
7. Erisilda Hoxha – 167 vota
8. Brunilda Paskali – 165 vota
9. Ismeralda Seidolli – 163 vota
10. Brunilda Salaj – 163 vota
11. Anisa Ibraj – 162 vota
12. Miranda Rira – 160 vota
13. Ana Gjidiaj – 157 vota
14. Genc Gjokutaj – 156 vota
15. Endrit Braimllari – 156 vota
16. Ines Shehu – 156 vota
17. Petrit Sinaj – 154 vota
18. Kejdi Mehmetaj – 152 vota
19. Myrvete Asqeri – 150 vota
20. Kontjana Kuçi – 150 vota
21. Ana Azizaj – 149 vota
22. Floida Kërpaçi – 149 vota
23. Viktor Tushaj – 148 vota
24. Rexhep Ballmi – 147 vota
25. Nora Malaj – 146 vota
26. Gentian Çala – 146 vota
27. Baki Dervishi – 144 vota
28. Ardit Çela – 144 vota
29. Elda Ballabani – 142 vota
30. Elona Guri – 141 vota
31. Luan Qato – 141 vota
32. Arla Merja – 140 vota
33. Besnik Jakaj – 133 vota
34. Luigj Turmalaj – 132 vota
35. Faik Basha – 129 vota

Kryesia e plotë politike, duke përfshirë Presidentin, Zëvendës Presidentin, Kryetarin e Komitetit Drejtues Kombëtar, Sekretarin e Përgjithshëm, Zëvendës Sekretarët e Përgjithshëm, Sekretarët, Kryetarin e Lëvizjes Rinore për Integrim, Kryetaren e Lëvizjes së Gruas për Integrim, që janë të zgjedhur dhe që sipas Statutit janë automatikisht pjesë e saj për shkak të funksionit që kanë, është si më poshtë vijon:

1. Ilir Meta ( President )
2. Erisa Xhixho (Zv/Presidente)
3. Edmond Haxhinasto (Kryetar i KDK)
4. Tedi Blushi (Sekretar i Përgjithshëm)
5. Silva Caka (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
6. Brunilda Haxhiu (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
7. Anxhela Shenaj (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
8. Bedri Merhori (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)
9. Esmeralda Demiraj (Kryetare e LGI)
10.Kristian Kina (Kryetar i LRI)
11. Ambasador Agim Nesho
12. Prof. Edmond Panariti
13. Prof. Petraq Milo
14. Lefter Maliqi
15. Petrit Vasili
16. Eriona Bixha
17. Erisilda Hoxha
18.Brunilda Paskali
19. Ismeralda Seidolli
20. Brunilda Salaj
21. Anisa Ibraj
22. Dr.Miranda Rira
23. Ana Gjidiaj
24. Genc Gjokutaj
25. Endrit Braimllari
26. Ines Shehu
27. Petrit Sinaj
28. Kejdi Mehmetaj
29. Myrvete Asqeri
30. Kontjana Kuçi
31. Ana Azizaj
32. Floida Kërpaçi
33. Viktor Tushaj
34. Rexhep Ballmi
35.Prof. Nora Malaj
36. Gentian Çala
37. Baki Dervishi
38. Ardit Çela
39. Elda Ballabani
40. Elona Guri
41. Luan Qato
42. Arla Merja
43. Besnik Jakaj
44. Prof. Luigj Turmalaj
45. Faik Basha