Sekretari i LSI për Bujqësinë dhe Mjedisin

Sekretari i LSI për Bujqësinë dhe Mjedisin

Sekretari i LSI për Bujqësinë dhe Mjedisin Prof. Dr. Edmond Panariti 0x323030392d30362d3034 FOTO Sekretari i LSI për Bujqësinë dhe Mjedisin Prof. Dr. Edmond Panariti.JPG 18:11)