PARTIA E GJELBËR EUROPIANE VLERËSON MARRËVESHJEN PËR BASHKËQEVERISJEN E VENDIT

PARTIA E GJELBËR EUROPIANE VLERËSON MARRËVESHJEN PËR BASHKËQEVERISJEN E VENDIT

PARTIA E GJELBËR EUROPIANE VLERËSON MARRËVESHJEN PËR BASHKËQEVERISJEN E VENDIT

Partia e Gjelbër Europiane e ka vlerësuar me nota pozitive
bashkëqeverisjen e vendit mes dy koalicioneve atij të “Aleancës Socialiste
për Integrim” dhe "Aleancës së Ndyshimit”

Partia E Gjelbër Europiane gjithashtu ka vlerësuar me nota pozitive
zhvillimin e procesit zgjedhor në Shqipëri. Kjo tregon rrugën që vendi
juaj po ndjek drejt konsolidimit të demogracisë dhe realizimit të
standarteve Europiane të zgjedhjeve. Në këtë drejtim ju jeni përpara një
sfide të madhe atë të integimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Ne
mendojmë se  bashkëpunim ndërmjet dy Koalicioneve do të bëje të mundur
realizimin e integrimit të plotë të vendit tuaj në BE duke realizuar
kështu një objektiv madhor të popullit shqiptar

0x323030392d30372d3038 12:47)