Nunci Apostolik mbyll misionin e tij në Shqipëri, takon Kryemadhin: Jo një lamtumirë, por një mirupafshim!

Nunci Apostolik mbyll misionin e tij në Shqipëri, takon Kryemadhin: Jo një lamtumirë, por një mirupafshim!

Nunci Apostolik Imzot Charles John Brown mbylli misionin e tij në Shqipëri pas 3 vitesh në krye të përfaqësisë diplomatike të Vatikanit në Tiranë.

Para largimit të tij nga Shqipëria, Nunci Apostolik Imzot Charles John Brown zhvilloi një takim me kryetaren e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi.

Kjo e fundit përmes rrjeteve sociale, teksa vlerëson rolin e Nuncit Apostolik Imzot Charles John Broën, shprehet se ky takim nuk ishte një takim lamtumire, por “Një mirupafshim”.

Mesazhi i kryetares së LSI-së

Jo një lamtumirë, por një mirupafshim!

Nunci Apostolik Imzot Charles John Brown mbylli misionin e tij në Shqipëri pas 3 vitesh në krye të përfaqësisë diplomatike të Vatikanit në Tiranë. Në një takim miqësor dhe të ngrohtë Imzot Charles John Brown më shprehu dëshirën dhe më premtoi se do të rikthehet sërish në Shqipëri. Ai do të vijojë misionin e tij në Filipine por më tha se Shqipëria është një vend i mrekullueshëm që ja vlen për t’u rikthyer dhe pse jo për ta quajtur ‘shtëpinë e tij’.

Familja e fortë, mikpritja, Besa dhe të gjitha vlerat më të mira të kombit tonë janë trashëgimia më e çmuar, për të cilat duhet të punojmë fort, me besimin në Zot dhe dashurinë për njëri-tjetrin.