Njoftim për Media

Njoftim për Media

Në mbështetje të nenit 11.5 të Statutit, Kryesia e Partisë së Lirisë miratoi anëtarët e Kryesisë së Konventës që do t’i propozohen për votim Konventës Kombëtare, që do të mblidhet në datën 27 Prill, ora 10:00, në Pallatin e Kongreseve.

*1. Edmond Haxhinasto* (Kryetar i Komitetit Drejtues Kombëtar)
*2. Ilir Meta* (Kryetar i Partisë së Lirsë)
*3. Agim Nesho* (ZëvendësKryetar i Partisë së Lirisë)
*4. Erisa Xhixho* (Nënkryetare dhe deputete)
*5. Petrit Vasili* (Nënkryetar dhe deputet)
*6. Silva Caka* (Sekretare për Marrëdhëniet me Publikun)
*7. Esmeralda Demiraj* (Kryetare e LGI)
*8. Petraq Milo* (Sekretar për Çështjet Ekonomike)
*9. Anisa Ibraj* (Anëtare Kryesie, Anëtare Këshilli Bashkiak, Durrës)
*10. Myrvete Asqeri* (Kandidate për Zv/Presidente të Partisë së Lirisë)
*11. Floida Kërpaçi* (Nënkryetare, Anëtare Këshilli Bashkiak, Tiranë)
*12. Faik Basha* (Kandidat për President të Partisë së Lirisë
*13. Erisilda Hoxha* (Kryetarja e PL, Kuçovë)
*14. Fatjona Selimaj* (Kryetarja e PL, Fushë-Arrëz)
*15. Brunilda Haxhiu* (Sekretare për Familjen dhe kundër Shpopullimit)
*16. Ines Shehu* (Sekretare për Fuqizimin e Gruas)
*17. Anxhela Shenaj* (Anëtare Këshilli Bashkiak, Vlorë)
*18. Dea Nako* (Studente, anëtare e PL, Korçë)