Meta të hënën në Romë për takimin e Komisionin Ndërkombëtar të Ballkanit

Meta të hënën në Romë për takimin e Komisionin Ndërkombëtar të Ballkanit

” Meta të hënën në Romë për takimin e Komisionin Ndërkombëtar të Ballkanit Më datën 8 dhe 9 Maj zhvillohet në Romë mbledhja e Komisionit Ndërkombëtar të Ballkanit. Në këtë takim merr pjesë edhe kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta. Pas publikimit të raportit të këtij komisioni dhe paraqitjes së tij në kryeqytetet kryesore dhe në organizmat kryesore ndërkombëtare komisioni do të publikojë qëndrimin e tij mbi zhvillimet e fundit për marrëdhëniet midis Bashkimit Europian dhe vendeve të rajonit.

Komisioni ka pasur një qëndrim të vazhdueshëm në mbështetje të intesifikimit të marrëdhënieve midis BE-së dhe rajonit si dhe në përshpejtimin e ritmeve të integrimit të tij në Bashkimin Europian.       

0x323030362d30352d3036 AKTIVITETE 12:35)”