Meta takim përfaqësuesit e Federatës së Naftëtarëve

Meta takim përfaqësuesit e Federatës së Naftëtarëve

” Meta takim përfaqësuesit e Federatës së Naftëtarëve Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Metasë bashku me nënkryetaren Filloreta Kodra zhvilluan një takim me përfaqësuesit e Federatës së Naftëtarëve të Shqipërisë. Gjatë këtij takimi naftëtarët shprehen shqetësimin e tyre për mënyrat arbitrare me të cilat drejtuesit aktuale drejtojnë Albetrolin. Gjithashtu Sindikalistët ishin të shqetësuar për mos zbatimin total të kontratës së punës të lidhur ndërmjet drejtuesve të Albpetrol Sh.A dhe për dhunën fizike që është ushtruar ndaj drejtuesve të sindikatës. Ndër të tjera ata prezantuan edhe fakte mbi korruppsionin e drejtuesve të Albetrolit. Ndërsa kryetari Meta shprehu përkrahjen e LSI për kërkesat e drejta të Federatës së Naftëtarëve dhe u premtoi ndihmen e tij personale për organizimin e takimit të tyre me Prokurorin e Përgjithshëm. 0x323030362d31312d3232 AKTIVITETE 15:19)”