Meta deklarate ne Kuvend

Meta deklarate ne Kuvend

” Meta deklarate ne Kuvend Sot pasdite Kryetari i LSI z.Ilir Meta mbajti nje deklarate ne Parlament ku kerkoi qe Qeveria te shpalle sa me shpejt qytetin e Beratit si qender historike pasi kjo eshte kusht qe dosja e Beratit te shqyrtohet nga UNESCO. Marrja ne kujdesin e UNESCO-s te Beratit eshte shpetimi i ketij qyteti nga degradimi.

Gjithashtu Meta gjate deklarates se tij ne Parlament ka kerkuar qe Qeveria te marre masa urgjente per te eliminuar izolimin e zonave te thella malore qe te mos ndodhe ashtu si vjet qe iu shperndane njerezve biskota pasi u izoluan nga i ftohti dhe uria. Ne veçanti Qeveria duhet te marre masa per te siguruar rruget e kalimit si dhe furnizimin me energji elektrike dhe te komunikimit si dhe furnizimin me ushqime dhe barna.
0x323030352d31312d3231 21:22)”