Mesazhi i Kryetarit të LSI Ilir Meta

Mesazhi i Kryetarit të LSI Ilir Meta

” Mesazhi i Kryetarit të LSI Ilir Meta pas procesit të votimit në Njësin 7 qëndra e votimit 18/82 Sot është një ditë shumë e rëndësishme është një ditë shumë e mbarë për opozitën dhe demokracinë në Shqipëri por edhe për LSI-në. Ndaj ftoj të gjithë qytetarët të mos mungojnë të japin kontributin e tyre të domosdoshëm për vazhdimin e demokracis dhe integrimin europian të vendit.

Z. Meta cili është komenti juaj për vonesat në hapjen e njësisë zgjedhore.

Këto janë probleme të karakterit teknik dhe mendoj se këto problemet e vogla nuk do të ndikojnë në mbarvajtjen e procesit zgjedhor. Edhe njëher tjetër ftoj të gjithë qytetarët të japin kontributin e tyre të domosdoshëm për demokracin në vend.

0x323030372d30322d3138 13:8)”