LSI takim me strukturat në Lezhë

LSI takim me strukturat në Lezhë

LSI takim me strukturat në Lezhë Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) zhvilloi sot një takim të zgjeruar me strukturat drejtuese të saj në qarkun e Lezhës. Në këtë takim përveç drejtuesve vendorë të degës së LSI merrnin pjesë edhe Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së z.Petrit Vasili Kryetari i Këshillit Ankimor z.Rexhep Ballmi dhe anëtari i Kryesisë së Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI) z.Entiol Laço.
 
Kryetari i LSI-së për rrethin e Lezhës dhe njëkohësisht Kryetar i Komitetit Drejtues Kombëtar z.Viktor Tusha u shpreh se qëllimi i vazhdueshëm i LSI në rrethin e Lezhës është afrimi i njerëzve të rinj dhe me vlera pranë LSI si dhe evidentimi dhe ngritja e problemeve dhe shqetësimeve që kanë banorët.

Ndërsa Sekretari i Përgjithshëm i LSI Vasili duke theksuar faktin se LSI do të vazhdojë pa ndërprerje veprimin e saj në mbrojtje të Reformës Zgjedhore kërkoi fillimin e përgatitjve të strukturave në funksion të zgjedhjeve lokale dhe shtrirjen e tyre në nivel komunash dhe qendrash votimi. Njëkohësisht duke konstatuar një mbështetje të gjerë të Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI) në këtë qark u vendos riorganizimi i këtyre strukturave dhe përfshirja e gjerë e tyre në veprimtarinë e LSI-së.

Njëkohësisht z.Vasili theksoi se LSI vazhdon të mbetet një forcë koherente dhe tepër e konsoliduar në qëndrimet e saj në favor të Shqipërisë dhe shqiptarëve. Këtij qëllimi i  shërbeu edhe veprimi i fundit i LSI në parlament që goditi konfliktin e interesave në Këshillin e Lartë të Drejtësisë. 0x323030352d31322d3038 AKTIVITETE 21:51)