LSI-ja e Elbasanit solidarizohet me zonat e përmbytura

LSI-ja e Elbasanit solidarizohet me zonat e përmbytura

LRI.ELBASAN 07.02.2014

Shpërndahen me dhjetëra ton ndihma ushqimore për bagëtitë dhe veshmbathje për banorët e fshatrave të Fierit

Strukturat e Lëvizjes Socialiste për Integrim të Elbasanit janë solidarizuar me banorët e zonave të përmbytura në jug të vendit, duke dhënë kontributin e tyre konkret pas një fushate humanitare.

 

Anëtarët e LSI-së kanë bërë të mundur brenda pak ditëve grumbullimin e një sasie të konsiderueshme ndihmash ushqimore për blegtorinë dhe veshmbathje, të cilat janë dërguar sot në fshatrat e Fierit të goditura nga fatkeqësia natyrore.

Falë kontributit vullnetar të strukturave të LSI-së u grumbulluan rreth 10 ton misër dhe hime si edhe 15 ton bar, jonxhë dhe kashtë për t’i ardhur në ndihmë bagëtive. I gjithë ky aksion humanitar është iniciuar dhe menaxhuar nga Dashamir Xhika (Drejtor i Arrsh-së) , Klaudia Krasnika (Kryetare e LRI-së së Elbasanit )

 

Ndërkaq, të gjitha ndihmat janë shoqëruar më tej për në Fier nga deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Robert Bitri, i cili gjithashtu është kujdesur për mbarëvajtjen e këtij aksioni qysh nga fillimi.