LSI dënon aktin e dhunës ndaj gazetarit Mero Baze. Deklarate e Zv. Kryetarit te LSI z.Edmond Haxhinasto

LSI dënon aktin e dhunës ndaj gazetarit Mero Baze. Deklarate e Zv. Kryetarit te LSI z.Edmond Haxhinasto

LSI dënon aktin e dhunës ndaj gazetarit Mero Baze. Deklarate e Zv. Kryetarit te LSI z.Edmond Haxhinasto

Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim  dënoj aktin e dhunës ndaj gazetarit  Mero Baze.

Çdo akt dhune ndaj çdo qytetari është jo-civil i dënueshëm dhe i papranueshëm për shoqërinë tonë.

Shqipëria është një shtet ligjor dhe të gjithë konfliktet midis individëve dhe institucioneve duhet të zgjidhen ligjërisht nga qytetarët.

I bëjmë thirrje dhe mbështesim organet e Prokurorisë të hetojnë këtë akt dhe të vënë para drejtësisë fajtorët.

0x323030392d31312d3033 12:47)