LSI : 8 Marsi

LSI : 8 Marsi

” LSI : 8 Marsi Të forcohet roli i gruas në shoqëri‏

Deklarate: KLAJDA GJOSHA
N/Kryetare e Lëvizjes së Gruas për Integrim (LGI)
N/Kryetarja e LGI Klajda Gjosha përcjell urimet me të ngrohta për gratë dhe vajzat me rastin e 8 Marsit.
Gjosha: 8 Marsi dita për te nderuar kontributin e femrës shqiptare.
Gjosha: Roli I gruas ne shoqëri tepër I rëndësishëm dhe I pazëvendësueshëm. 
Gjosha: LSI dhe LGI program konkret për fuqizimin e rolit te gruas.
Ne emer te Levizjes Socialiste per Integrim dhe Levizjes se Gruas per Integrim kam nderin t’i uroj sot te gjitha grave dhe vajzave ‘Gezuar Diten Nderkombetare te Gruas’ Gezuar 8 Marsin’.
Dita Nderkombetare e Gruas midis te gjithash eshte nje dite e madhe per te festuar nje arsye per t’u ndalur dhe per te analizuar eshte nje rikujtim nje inspirim nje moment per te nderuar te gjitha ato gra dhe vajza te cilat luftuan per te drejtat e tyre dhe sollen ndryshimin.
Levizja Socialiste per Integrim beson se fuqizimi I zerit te gruas dhe roli I saj aktiv ne shoqeri jane aspekte thelbesore qe ndikojne drejteperdrejte ne zhvillimin e qendrueshem te vendit ne ndertimin e paqes dhe ne anetaresimin dhe integrimin e vendit ne BE.
Zeri juaj eshte zeri I endrres dhe I frymezimit qe na ben te luftojme per nje jete me te mire per te dhene dashuri ne familjet dhe shoqerite tona dhe per te krijuar nje vend ku cdo qytetar mund te jetoje me dinjitet I lire nga frika dhe I mbushur me shprese.
LSI dhe LGI do te mbeshtesin dhe do te punojne per te gjitha nismat promovuese dhe fuqizuese te grave dhe vajzave ne jeten sociale dhe politike te vendit.
Ju urojme edhe nje here Gezuar 8 Marsin!

0x323031322d30332d3038 N.Kryetare e LGI-se Klajda Gjosha.jpg 14:12)”