LSI

LSI

” LSI takime me strukturat vendore në Pukë Kukës dhe Has Nënkryetari i LSI prof.dr.Sokol Axhemi: Koalicioni i majtë garanci për fitoren e zgjedhjeve vendore

Lëvizja Socialiste për Integrim vazhdon me intesitet takimet me strukturat dhe anëtarësinë në të gjithë Shqipërinë në prag të zgjedhjeve vendore. Në këtë kuadër N/kryetari i LSI Prof. Dr. Sokol Axhemi ka zhvilluar një tur takimesh me strukturat vendore në veri dhe verilindje të vendit. Dje N/Kryetari i LSI Axhemi është takuar me strukturat vendore të LSI në qytetet Pukë Kukës dhe Has. Duke vlerësuar interesin dhe pjesëmarjen e shumë anëtarëve dhe simpatizantëve të LSI në këto zona Axhemi është ndaluar në situatën politike aktuale duke theksuar së tashmë e majta ka një qëllim të vetëm madhor fitoren në zgjedhjet vendore. Nënkryetari Axhemi theksoi se "LSI-ja si një forcë politike tashmë e konsoliduar në të gjithë drejtimet do të ketë peshën e saj në fitoren e koalicionit të majtë" Më pas Axhemi tha se- ne duhet ti tregojmë Sali Berishës dhe elektoratit tonë që ne jemi mbrojtës së interesave të popullit dhe është detyra jonë që të dalim dhe të mbrojmë institucionet kushtetuese. Nd&eu dhe fitoren e të majtës së bashkuar në zgjedhjet lokale.

0x323030362d31302d3130 AKTIVITETE 13:59)”