Lideri i LSI

Lideri i LSI

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim entuziast me qindra banore te Cerrikut 18:40 Meta falenderon 200 anetare te rinj qe kane ardhur ne LSI ne Cerrik
Meta: Eshte koha per veprim per tu bashkuar me politikat e LSI per te hapur sa me shume vende te reja pune jo vetem ne Cerrik apo ne Elbasan por ne te gjithe Shqiperine
Alternativa e LSI ka tre prioritete: Punesim punesim punesim

Lideri i LSI z.Ilir Meta eshte pritur me entuziazem nga banore te Cerrikut. Meta ne kete takim prezantoi deputetin Astrit Xhelili i cili do te kandidoje per LSI ne qytetin e Cerrikut ne zgjedhjet e 28 Qershorit. Duke falenderuar qytetaret per mbeshtetjen Kryetari i LSI Meta u eshte drejtuar me nje apel te gjithe banoreve pasi eshte Koha per Veprim dhe jo koha per retorika boshe. Meta u ka bere thirrje te gjithe qyetareve pasi eshte Koha per Veprim qe te bashkohemi me politikat qeverisese ekonomike dhe fiskale te LSI ne zgjedhjet e 28 Qershorit pasi synimi i programit te saj eshte qe te ndryshoje gjendjen e rende ekonomike ne te cilen ndodhet vendi yne. Meta theksoi qe eshte koha per veprim per tu bashkuar me politikat e LSI per te hapur sa me shume vende te reja pune jo vetem ne Cerrik ku 60 perqind banoreve jetojne me nje asitence jo vetem ne qarkun e Elbasanit por edhe ne te gjithe Shqiperine.
Eshte koha per veprim per te mos ti lene nenat dhe baballaret ne kushte te renda ekonomike te cilat ua cenojne standartin e jeteses.
Duke shprehur shqetesim e tij per mungesen e politiave te qeverise per punesimin e  te rinjeve dhe te rejave Kreu i LSI ka perforcuar edhe nje here angazhimin e tj para qytetareve te Cerrikut se eshte Koha per Veprim qe ketij brezi te ri tu krijohet mundesia qe te punojne qe te kene mundesi per te ndertuar nje te ardhme me te mire ne vendin e tyre.
Meta nenvizoi se vetem duke bere te mundur realizimin e programeve te rendesishme sikurse eshte programi i LSI per punesim jetik do mund t’i garantoje familjeve shqiptare nje mireqenie me te mire.
Gjithashtu Lideri i LSI shtoi se eshte koha per veprim qe me fitoren e LSI me 28 qershor te miratohet ligji per moshen e trete. Meta theksoi se vetem ne kete menyre atyre do tu ofrohet nje sherbim me i mire social.
Kryetari i LSI ka ofruar mbeshtetjen edhe per industrine dhe bujqesine vendase. Meta shtoi se nepermjet programit te LSI do te mund te hapen 30 mije vende te reja pune.
Duke falenderuar te gjithe banoret e Cerikut per mbeshtetjen qe i kane dhene LSI Meta shtoi se pjese e kesaj force jane bere edhe 200 anetare te rinj duke deshmuar edhe nje here qe LSI KA JO VETEM PROGRAME KONKRETE POR EDHE SHPIRTIN E VEPRIMIT. 0x323030392d30332d3237 Meta takon banoret e Cerrikut.JPG