Lideri i LSI

Lideri i LSI

Lideri i LSI z.Ilir Meta voton i pari ndër liderët e tjerë të partive politike. Meta votoi sot ne oren 9.00 në qendrën 1886 Meta: Ju kam thënë që 28 Qershori është një ditë e mbarë shikoni si u çel edhe koha pas një dite me shi. Ndaj le të kontribuojmë të gjithë për mbarësinë e kësaj dite. Është Koha për Veprim”

Lideri i LSI z.Ilir Meta ishte i pari ndër liderët e partive politike që votoi sot. Lideri i LSI votoi sot ne oren 9.00 në qendrën e votimit 1886 në Njësinë bashkiake nr.7.
Me entuziazëm dhe me besim për fitoren e Lëvizjes Socialiste për Integrim pasi hodhi votën lideri i LSI u shpreh për mediat e shumta të pranishme se “E pata shumë të lehtë të gjeja numrin 24. Unë jua kam thënë edhe më parë që është një ditë e mbarë 28 Qershori shikoni si u çel edhe koha pas një dite me shi. Ndaj le të kontribuojmë të gjithë për mbarësinë e kësaj dite. Është Koha për Veprim” 0x323030392d30362d3238 Meta duke votuar sot ne qendren 1882.JPG 20:14)