Lëvizja Socialiste për Integrim shpreh tronditjen e thellë për ngjarjen e ndodhur sot ku humbën jetën e katër punonjës të Policisë së Shtetit

Lëvizja Socialiste për Integrim shpreh tronditjen e thellë për ngjarjen e ndodhur sot ku humbën jetën e katër punonjës të Policisë së Shtetit

Lëvizja Socialiste për Integrim shpreh tronditjen e thellë për ngjarjen e ndodhur sot ku humbën jetën e katër punonjës të Policisë së Shtetit

LSI bashkohet me dhimbjen e familjarëve duke i shprehur ngushëllimet më të ndjera dhe te sinqerta për humbjen e jetëve të familjarëve të tyre.

 

LSI duke u solidarizuar me familjarët e viktimave kolegët e të rëndëve shpreh mbështetjen e saj pa ekuivok për Policinë e Shtetit në përmbushjen e misionit të tyre për të luftuar krimin e organizuar si dhe kërkojmë dënimin maksimal për kriminelët.

 

Duke shprehur dhimbjen tonë të madhe për këtë tragjedi LSI kërkon hetim të thelluar dhe të shpejtë nga ana e Prokurorisë së kësaj veprimtarie kriminale shumë të rrezikshme.

 

0x323030392d30382d3038 14:40)