Kryetari i LSI zoti Ilir Meta pati nje takim me Kryetarin e Kuvendit te Kosoves

Kryetari i LSI zoti Ilir Meta pati nje takim me Kryetarin e Kuvendit te Kosoves

Kryetari i LSI zoti Ilir Meta pati nje takim me Kryetarin e Kuvendit te Kosoves zotin Jakup Krasniqi i cili ndodhet ne vendin tone. Meta dhe Krasniqi e njohen njeri tjetrin me zhvillimet me te fundit politike ne Shqiperi dhe Kosove dhe theksuan nevojen per forcimin e bashkepunimit ne funksion te zgjerimit te marredhenieve midis dy vendeve dhe te integrimit te tyre dhe gjithe rajonit ne Bashkimin Evropian. 0x323030392d30382d3230 18:40)