Kryetari i LSI z.Meta priti Anetarin e kryesise se Partise Socialiste Bullgare dhe Zv.Kryetar i Parlamentit Bullgar z.Georgi Pirinski

Kryetari i LSI z.Meta priti Anetarin e kryesise se Partise Socialiste Bullgare dhe Zv.Kryetar i Parlamentit Bullgar z.Georgi Pirinski

Kryetari i LSI z.Meta priti Anetarin e kryesise se Partise Socialiste Bullgare dhe Zv.Kryetar i Parlamentit Bullgar z.Georgi Pirinski‏

Sot Kryetari i LSI zoti Ilir Meta priti Anetarin e kryesise se Partise Socialiste Bullgare dhe Zv.Kryetar i Parlamentit Bullgar z.Georgi Pirinski.  Meta dhe Pirinski shkembyen mendime per situaten politike ne te dy vendet dhe ne rajon. Meta u shpreh se Shqiperia po perparon drejt BE pavaresisht nga kursi politik qe ka zgjedhur lidershipi i PS.

Me tej Meta dhe Pirinski diskutuan per zhvillimet ne rajon dhe nevojen per vazhdimin e perpjekjeve per bashkepunim intensiv midis gjithe vendeve te tij. Rendesi e veçante ju kushtua projekteve te medha infrastrukturore qe lidhin dy vendet sic eshte korridori 8 per te cilin do te zhvillohet edhe nje takim i Ministrave te Transporteve ne rajonit ne Tirane ne datat 29-30 prill.

Meta dhe Pirinski rane dakort per forcimin e marredhenieve midis LSI dhe Partise Socialiste Bullgare ne planin dypalesh dhe ne kuader te partise Socialiste Evropiane.

0x323031302d30342d3139 Meta-Pirinski.jpg 14:13)