Kryetari i LSI-se z.Meta

Kryetari i LSI-se z.Meta

Kryetari i LSI-se z.Meta i ka dërguar sot një mesazh urimi Kryetarit te PASOK z.Papandreou për fitoren në zgjedhjet parlamentare Zotit George Papandreou
Udheheqes i PASOK
Greqi
 
                                                                                                Tirane 5 tetor 2009
 
 
I dashur George
 
Ju uroj per fitoren e jashtezakonshme te PASOK-UT ne zgjedhjet e djeshme. Ishte suksesi i besimit te madh qe ju dha populli i Greqise.
 
Kjo eshte nje mundesi e madhe per ju dhe partine qe ju drejtoni te realizoni reformat e nevojshme per ta bere Greqine dhe popullin e saj gjithnje e me te begate.
 
Une mirepres nje bashkepunim te vazhdueshem e me te forte midis partive tona per te arritur objektivat tona te perbashketa politike.
 
Jam i bindur se Shqiperia dhe Greqia nen drejtimin tuaj do te forcojne me tej marredheniet e shkelqyera te partneritetit ne perballimin e sfidave te integrimit evropian dhe atyre te paqes dhe zhvillimit te rajonit dhe me gjere.
 
 
 
Me urimet me te mira
 
Ilir META
Kryetar i LSI
 
 
  0x323030392d31302d3036 11:21)