Kryetari i LSI se Tiranes Ilir Dashi u ben thirrje te gjithe anetareve dhe simpatizanteve te LSI per te marre pjese ne mitingun e dites se hene (neser) ne Pallatin e Sportit Asllan Rusi

Kryetari i LSI se Tiranes Ilir Dashi u ben thirrje te gjithe anetareve dhe simpatizanteve te LSI per te marre pjese ne mitingun e dites se hene (neser) ne Pallatin e Sportit Asllan Rusi

Kryetari i LSI se Tiranes Ilir Dashi u ben thirrje te gjithe anetareve dhe simpatizanteve te LSI per te marre pjese ne mitingun e dites se hene (neser) ne Pallatin e Sportit Asllan Rusi ora 17.30 Lëvizja Socialiste për Integrim organizon në Tiranë ditën e Hënë (neser) në orën 18:00 në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi” një miting mallështor për prezantimin e të gjithë kandidatëve të saj në të gjithë Shqipërine. Është një manifestim i madh që do të kontriboje edhe njëhere më shumë në kuadër të zgjedhjeve vendore të 18 shkurtit për të garantuar fitoren e sigurtë të së majtës së bashkuar.

Z. Dashi cili është komenti juaj në lidhje me problemin e certifikatave pas urdhërit të z.Pone.
    
Nëse do të zbatohen të gjitha rregullat e nxjerra me ndryshimin e Kodit Zgjedhor pas marrëveshjes së partive me Presidentin e Republikës nuk do të ket asnjë rrugë manipulimi. Njëkohësisht do të minimizohet mënyrë e arritjes së një manipulimi të mundshëm nëse të gjithë komisionerët dhe vëzhguesit e krahut të majtë duhet të jen të kujdesshëm për të zbatuar në pikmëri çdo rregullore që ka dal nga ky kod i ri i ndryshuar. Urdhëri i Zv ministrit Pone është një rrzik pontencial por është shumë i rëndësishëm zbatimi i rregullave dhe Kodit Zgjedhor dhe qëndrimi i fortë në aplikimin e tyre në ditën e zgjedhjeve për të mos lejuar asnjë rrugë manipulimi të mundshëm. 0x323030372d30312d3238 12:44)