Kryetari i LSI Ilir Meta takon ambasadorin e ri të Greqisë në Tiranë Z. Kostantinos Kokossis

Kryetari i LSI Ilir Meta takon ambasadorin e ri të Greqisë në Tiranë Z. Kostantinos Kokossis

Kryetari i LSI Ilir Meta takon ambasadorin e ri të Greqisë në Tiranë Z. Kostantinos Kokossis Gjate takimit kryetari i LSI-së Ilir Meta theksoi rëndësine e madhe që kane për Shqipërine marrëdhëniet me Greqine si një fqinj të sajën por edhe si një vend anëtare e BE-së dhe NATO
 
Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta së bashku me Sekretarin Ndërkombëtar z.Edmond Haxhinasto pritën sot në një takim kortezie dhe njohje ambasadorin e ri të Greqisë në Tiranë z.Kostantinos Kokossis. Bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime për situatën politike në vend përpara zgjedhjeve vendore. Gjate takimit kryetari i LSI-së Ilir Meta theksoi rëndësine e madhe që kane për Shqipërine marrëdhëniet me Greqine si një fqinj të sajën por edhe si një vend anëtare e BE-së dhe NATO-s. Në këtë kuadër Meta theksoi se këto marrëdhënie janë të rëndësishme në ?do kohë pavarsisht nga fakti se kush është në qeveri në Greqi apo në Shqipëri. Më tej në takim u diskutua mbi situatën politike në rajon në kuadër të procesit të pavaresimit të Kosovës si dhe për zhvillimet e tjera politike që janë të lidhura me përcaktimin e këtij statusi.
  0x323030362d30392d3034 AKTIVITETE 13:50)