Kryetari i LSI

Kryetari i LSI

” Kryetari i LSI z.Ilir Meta zhvilloi nje takim me anetaresine e LSI ne Peshkopi Maqellare dhe Bulqize Gjate turit te tij te sotem Kryetari i LSI z.Ilir Meta zhvilloi nje takim me anetaresine e LSI ne Peshkopi Maqellare dhe Bulqize. Gjate ketyre takimeve Meta deklaroi se bashkimi i opozites eshte garanci per fitoren e zgjedhjeve vendore dhe per te lene pas destruktivitetin e Berishes. Me pas Meta theksoi se opozita e bashkuar ofron te ardhme jo hakmarrje…  0x323030362d31312d3231 AKTIVITETE 15:17)”