Kryetari i LSI

Kryetari i LSI

” Kryetari i LSI Meta priti në një takim Drejtorin Rajonal të Fondacionit “Fridrih Ebert” Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta priti sot Drejtorin e ri rajonal të Fondacionit “Fridrih Ebert” z.Hans Schumacher. Gjatë këtij takimi Meta dhe Schumacher shkëmbyen mendime rreth bashkëpunimit të ardhshëm midis LSI dhe Fondacionit “Fridrih Ebert”. Ata konfirmuan edhe njëherë marëdhëniet e mira të deritanishme në mes të dy palëve. 0x323030352d31312d3232 21:20)”