Kryetari i LSI

Kryetari i LSI

Kryetari i LSI z.Ilir Meta së bashku me bashkëshorten znj.Monika Kryemadhi sot në Skrapar me rastin e festës së Vitit të Ri Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta zhvilloi sot një vizitë në rrethin e Skraparit ku festoi Vitin e Ri ne qytetin e Poliçanit dhe të Çorovodes që janë pjesë e zonës së tij elektorale.
 
Kreu i LSI Meta së bashku me bashkëshorten e tij znj.Monika Kryemadhi u takuan me qindra gjimnazistë të këtyre dy qyteteve nxënës të dalluar veteranë dhë fëmijë jetim. Gjatë këtyre takimeve që u zhvilluan në një atmosferë mjaft festive Kryetari i LSI Ilir Meta së bashku me bashkëshorten e tij Monika Kryemadhi shpërndanë disa dhurata me rastin e Vitit të Ri.
 
Gjatë takimit Meta i’u uroi fëmijëve të rinjve  veteranëve si dhe gjithë popullit të rrethit të Skraparit një vit të ri më të mirë dhe më të mbarë për to dhe për të gjithë shqiptarët kudo që janë.  0x323030352d31322d3239 AKTIVITETE 14:3)