Kryetari i BDI-së

Kryetari i BDI-së

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti përshëndet vendimin e Ilir Metës

Ahmeti: Ilir Meta bëri zgjidhjen më të mirë për Shqipërinë

Ahmeti: Mbështesim Ilir Metën në kontributin për integrimin europian të Shqipërisë

pas vendimit të liderit të LSI z.Ilir Meta për të pranuar negociatat paraprake me Kryetarin e Koalicionit fitues z.Berisha për krijimin e Qeverisë së Integrimit Europian

Kryetari i Partisë shqiptrare në Maqedoni Bashkimi Demokratik për Integrim z.Ali Ahmeti përshëndeti Ilir Metën për këtë vendim.

Lideri i BDI z.Ahmeti u shpreh se Ilir Meta bëri zgjidhjen më të mirë për Shqipërinë dhe ne e mbështesim vendimin e rëndësishëm të  Metës si një kontribut për integrimin evropian të Shqipërisë.

Z.Ahmeti u shpreh gjithashtu se qëndrimi i Metës është akt i një politikani vizionar. Sipas tij LSI po jep kontribut atdhetar për të ardhmen e Shqipërisë dhe se z.Meta bëri zgjidhjen më të mirë për interesat e vendit.

0x323030392d30372d3034 18:03)