Kryesia e Partisë së Lirisë zgjedh Sekretaren për Marrëdhëniet me Publikun dhe Sekretarin Digjital

Kryesia e Partisë së Lirisë zgjedh Sekretaren për Marrëdhëniet me Publikun dhe Sekretarin Digjital

 

Kryesia Politike e Partisë së Lirisë, me qëllim vënien sa më parë në jetë të 5 prioriteteve për 4 milion shqiptarë plus, në funksion të forcimit të mëtejshëm të strukturave, të hapjes së pandalshme dhe zgjerimit të mbështetjes qytetare, zgjodhi në mbledhjen e djeshme:

1. Znj.Arla Merja – Sekretare për Marrëdhëniet me Publikun

2. Z. Sokol Ponari – Sekretar Digjital