Kryesia e Partisë së Lirisë zgjedh dy Sekretarë dhe tre Kryetarë Komisionesh

Kryesia e Partisë së Lirisë zgjedh dy Sekretarë dhe tre Kryetarë Komisionesh

Kryesia Politike e Partisë së Lirisë, me qëllim vënien sa më parë në jetë të 5 prioriteteve për 4 milion shqiptarë plus, në funksion të forcimit të mëtejshëm të strukturave, të hapjes së pandalshme dhe zgjerimit të mbështetjes qytetare, zgjodhi sot:

1. Znj.Florida Ymeri – Kryetare e Komisionit për Shëndetësinë

2. Znj.Silvana Bajrami – Kryetare e Komisionit për Bujqësinë

3. Z. Fllohe Vojka– Sekretar për Sipërmarrjen

4. Znj. Myrvete Asqeri – Sekretare Politike për Qarkun e Gjirokastrës

5. Z. Besnik Jakaj – Sekretar për Diasporën

 

Znj. Florida Ymeri

Znj. Florida Ymeri

Z. Fllohe Vojka

Z. Fllohe Vojka

Znj.Silvana Bajrami

Znj.Silvana Bajrami

Znj.Myrvete Asqeri

Znj.Myrvete Asqeri

Z. Besnik Jakaj

Z. Besnik Jakaj