Komisioni i Integrimit

Komisioni i Integrimit

” Komisioni i Integrimit që kryesohet nga Ilir Meta takim me ambasadorin gjerman Anen Anen: Është koha që parlamentet e BE-së të thonë fjalën e tyre për marrëveshjen e stabilizim-asociimit me Shqipërinë

Sot paradite në komisionin e Integrimit të parlamentit shqiptar që kryesohet nga z.Ilir Meta ishte i ftuar ambasadori gjerman Peter Anen si përfaqësues i Presidencës Irlandeze pasi Presidenca Irlandeze është kryesuesja e radhës e OSBE-së.
Gjatë këtij takimi u diskutua për marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit dhe reformat që duhet të vazhdojnë për ratifikimin e saj.
Gjatë këtij takimi ambasadori Anen u shpreh se “tani është koha që parlamentet e BE-së të thonë fjalën e tyre për marrëveshjen e stabilizim-asociimit me Shqipërinë”.
Ai theksoi se qeveria Shqiptare duhet të plotësojë planin e veprimeve në kuadër të MSA-së.

0x323030362d30372d3035 13:22)”