Kandidati për deputet z.Shkelqim Selami dhe Zv.Sekretari i Pergjithshëm i LSI Besjan Pesha

Kandidati për deputet z.Shkelqim Selami dhe Zv.Sekretari i Pergjithshëm i LSI Besjan Pesha

Kandidati për deputet z.Shkelqim Selami dhe Zv.Sekretari i Pergjithshëm i LSI Besjan Pesha 0x323030392d30352d3037 FOTO Kandidati për deputet z.Shkelqim Selami dhe Zv.Sekretari i Pergjithshëm i LSI Besjan Pesha.JPG 19:56)