Dritan Shehaj

Dritan Shehaj

Dritan Shehaj një prej protagonistëve të edicionit të dytë të “Big Brother” kandidati I LSI në qarkun e Gjirokastrës‏

Dritan Shehaj një prej protagonistëve të edicionit të dytë të "Big Brother" do të jetë kandidati I Lëvizjes Socialiste për Integrim në qarkun e Gjirokastrës. Angazhimi I Dritan Sheja në strukturat e Lëvizjes Rinore për Integrim është më I hershëm

Dritan Shehaj është diplomuar për Drejtësi në Universiteti i Tiranës dhe më pas la vazhduar studimet pasuniversitare në Universiteti Ushtarak “Skënderbej” Tirane

Shehaj është specialist I ligjshmërisë në Flotiljen Detare të Veriut Durrës koordinator I Shefit te Shtabi dhe Jurist pranë Forcave Detare Durrës. Ai ka një eksperiencë punë si këshilltar ligjor I Komandantit të Rojës Bregdetare Vlorë si dhe shef zyre dhe Këshilltar ligjor i Komandantit Brigada e Mbështetje Rajonale Tiranë.

0x323030392d30352d3139 20:55)