Drejtoria e Iniciativave te Biznesit (BID) i ka akorduar Agjencise Nacionale te Trafikut Ajror te Shqiperise – ANTA, Cmimin e Arte te Kurores per Cilesine

Drejtoria e Iniciativave te Biznesit (BID) i ka akorduar Agjencise Nacionale te Trafikut Ajror te Shqiperise – ANTA, Cmimin e Arte te Kurores per Cilesine

20120823051652 album

Drejtoria e Iniciativave te Biznesit (BID) i ka akorduar Agjencise Nacionale te Trafikut Ajror  te Shqiperise – ANTA, Cmimin e Arte te Kurores per Cilesine.  
Londra u be mikepritesja e Konventes Nderkombetare per Cmimin e Cilesise, ku profesioniste dhe perfaqesues te bizneseve nga e gjithe bota u mblodhen per tu  njohur me arritjet dhe sukseset e ketij viti. Ne vecanti, Konventa festoi ndarjen e cmimeve per Cilesine per keto biznese sipas standartit QC 100TQM, qe siguron nivelin e kenaqesise se klientit dhe eficencen e performances ne te gjitha nivelet e biznesit.

Midis fituesve te ketij viti, Zoti Petrit SULAJ, Drejtor I Pergjithshem i ANTA-s pranoi çmimin nderkombetar te Kurores se Arte te Cilesise ne kete Konvente.

ANTA ka bere hapa te medha prej lideri jo vetem ne sektorin e trafikut ajror, por edhe duke u krahasuar me biznese te tjera te fushave te ndryshme.

Londra eshte konsideruar si nje nga Qendrat me te medhaja kulturore financiare te botes pas New York-ut. Ajo nuk eshte vetem qyteti me I madh I Britanise se Madhe, por edhe tere Europes Perendimore. Qyteti ka nje sere veprimtarish te rendesishme si qender e inovacionit dhe e zhvillimit, dhe cdo gje mund te shihet ne menyre madheshtore prej akritektures se saj, e projektuar me kujdes me parqe dhe me hapesira te gjelberta. Londra eshte zgjedhja perfekte si mikepritesja e Konventes per dorezimin e cmimeve te Cilesise per bizneset lider kudo ne bote.

Ne kete konvente madheshtore, Zoti Petrit SULAJ, qendroi krenar perpara komunitetit nderkombetar, prezent ne kete konvente duke ndare me ta, arritjet, objektivat dhe planet per te ardhmen e Agjencise Nacionale te Trafikut Ajror. Sfidues ndaj presionit te vazhdueshem te ekonomise globale, ANTA eshte perpjekur cdo dite te rrise Cilesine, duke krijuar nje ndermarrje konkuruese. Per kete arsye ANTA u be fituese e Cmimit te Arte te Kurores per vitin 2012, trofe te cilin BID ja dedikon kompanive nga e gjithe bota, te cilat kane nje perafrim inovativ ne praktikat e tyre te zhvillimit, duke vendosur si perparesi te zhvillimit te tyre, Cilesine.

Kompanite e nderuara ne Londer me kete cmim, jo vetem per arritjet e tyre ne biznes, por edhe per dedikimin te vazhdueshem ne zhvillimin e inovacionit, concept kyc ky per QC 100 “ Modeli teresor I Menaxhimit te Cilesise” I cili kerkon, rritjen e kenaqesise se klientit dhe optimizimin e performances duke permiresuar menyren e bashkepunimit. Modeli promovon nje culture organizative te perafrimit proaktiv te permiresimit te proceseve. Secila nga kompanite fituese ne Londer ka provuar suksesin qe vjen duke ndjekur modelin QC 100TQM, dhe kane sherbyer si nje shembull fantastic per kompanite e tjera te cilat shohin perpara ne ndryshimin e mjedisit te biznesit. Duke bere kenaqesine e kllientit shembullin me te mire per matjen e cilesise, fituesit e ketij cmimi e vendosen lart nivelin ne sektoret e tyre duke dhene nje kontribut ne zhvillimin social dhe ekonomik te vendevce te tyre,d he duke hapur shtegun per iniciativat e ndryshimit boteror. Nje shembull i I persosur I kesaj fryme mund te shihet ne Agjencine Nacionale te Trafikut Ajror ne te cilen fryma e inovacionit dhe e rritjes positive ka qene thelbesore dhe ndikoi ne lulezimin e nje klime bashkekohore te ekonomise globale.

Ne kete ceremoni, u nderuan me cmime edhe kompani te tjera lider ne bote si Wal-Mart Stores, Indian Oil Cooperation Ltd. , Plamex Plantronics USA, Vicking Line Finland, Zepter Austria, Haki Sweden.