Deklarate për Shtyp nga Blerina Kazaferi

Deklarate për Shtyp nga Blerina Kazaferi

” Deklarate për Shtyp nga Blerina Kazaferi N/Kryetare eLSI e Tiranes

Ne emer te Levizjes Socialiste per Integrnim te qytetit te Tiranes jam ketu per te shprehur keqardhjen per ngjarjen e ndodhur sot ne mengjes dhe ku mbeti i plagosur zoti Ardit Kaja dhe me lejoni t’i uroj atij sherim te shpejte dhe pa asnje pasoje per shendetin e tij.
LSI e denon kete akt kriminal dhe inkurajon organet e zbatimit te ligjit per nje hetim te shpejte e profesional per te vene para drejtesise autoret dhe cilindo qe mund te rezultoje i implikuar me ta.
Nderkaq e ftojme Kryetarin e Bashkise te vetepermbahet te ruaje qetesine dhe te prese perfundimet e hetimit te mos nxitoje te beje edhe policin edhe prokurorin edhe ekspertin se perpjekjet per ta transferuar pisten e hetimit pa pritur perfundimet e hetimit jane deshmia me e qarte e panikut dhe e frikes per humbjen qe e pret ne zgjedhjet e 8 majit.

0x323031312d30342d3034 Blerina Kazaferi.jpg 20:40)”