Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela

Deklarate :Ardit Çela
Sekretar per marrëdhëniet me Publikun ne LSI
 

Nuk ishte i papritur dhe as perben me lajm largim i Dritan Priftit nga LSI. I gjendur nen presion dhe i kapur peng ikja e tij e paralajmeruar eshte ne vazhden e veprimeve te percaktuara prej vijesjelljes se dhene nga ata qe e komandojne si pjese e veprimtarise korruptive dhe kriminale.

 

Udha e mbare ne rrugen qe vete zgjodhi dhe neper te cilen po ecen me revan te pakontrolluar me prej tij por sipas shpejtesise qe ia percaktojne ata qe e kane kapur dhe qe e mbajne peng.

 

LSI dhe veçanerisht Kryetari i saj Ilir Meta me luajalitet dhe keshilla prinderore i dhane Tan Priftit çdo shans dhe çdo mundesi te reflektonte e te kuptonte domosdoshmerine per t’u çliruar prej pengmarresve por ai zgjodhi te ulej ne te njejtin preher me Tan Lepurin. Pune per te!

 

Duke bredhur nga nje deputet ne tjetrin si nje pazarexhi i rendomte qe te mund te gjente edhe ndonje si vetja ne rradhet e mazhorances ai vendosi te ike edhe  i vetem si nje kamikaze i pashprese i klubit te kokaines.

0x323031302d31302d3132 Ardit Cela.jpg 13:57)