Deklarate per mediat mbajtur nga Përfaqësues ligjor I LSI pran KQZ Z. Ilirian Muho

Deklarate per mediat mbajtur nga Përfaqësues ligjor I LSI pran KQZ Z. Ilirian Muho

” Deklarate per mediat mbajtur nga Përfaqësues ligjor I LSI pran KQZ Z. Ilirian Muho Jemi ketu per te denoncuar publikisht skandalin me certifikatat e lindjes te zbuluar ne Bashkine e Lushnjes.

Ne kete bashki me urdher te shefes se gjendjes civile Mirela Demiri jane shperndare qindra certifikata lindje votimi pa fotografikryesisht emigrante.

Per kete ngjarje te rende dhe manipulim te paster me certifikatat eshte bere denoncimi ne prokurorine e rrethit Lushnje denoncim te cilit vertetohet ne cilesine e proves edhe nga dhjetra certifikata te manipuluara qe I jane dorezuar prokurorise se rrethit.

Per gjithshka ka ndodhur  eshte njoftuar edhe prokuroria e pergjithshme.

Gjithashtu eshte njoftuar edhe OSBE dhe ODIHR ne menyre qe vezhguesit nderkombetare te informohen ne menyre te drejtperdrejte dhe te plote per sa ka ndodhur.

Kjo strategji e manipulimit me certifikatat e ideuar nga Pone dhe Berisha do te marre ne cdo rast pergjigjen e merituar dhe zbatuesit e saj ne cdo zyre gjendjeje civile ne komune dhe bashki do te marrin denime shume te rrepta ne perputhje me ligjin per vepren e falsifikimit te dokumenteve shteterore qe parashikon denime deri ne 7 vjet burg.   

0x323030372d30322d3137 13:7)”