Deklarate nga sekretari per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela

Deklarate nga sekretari per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela

Deklarate nga sekretari per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela Lëvizja Socialiste për Integrim

 

Deklaratë për shtyp

 

Ardit Çela

 

Sekretar për Marrëdhëniet me Publikun

 

 

 
 

Duke shprehur keqardhjen për dëshpërimin deri në humbje të orientimit të lidershipit të Partisë Socialiste dëshiroj të theksojë se sulmet e Edi Ramës dhe të zërave të tij të komanduar ndaj ministrave të LSI-së nuk mund të fshehin në fakt krizën dhe dështimin e tij të gjithanshëm.

 

Sulmi ndaj ministrave të LSI-së nuk mund të fshehin dështimin e Edi Ramës në krye të Partisë Socialiste nuk mund të fshehin abuzimin e Edi Ramës me Partinë Socialiste nuk mund të fshehin abuzimet e Edi Ramës me qeverisjen e Bashkisë nuk mund të fshehin paaftësinë për të miratuar buxhetin e bashkisë  dhe për ta përfshirë kryeqytetin në projektet e mëdha të zhvillimit.

 

E gjitha kjo histeri është pasojë e dhimbjes që ai ndjen kur ai sheh se Shqipëria qeveriset në rrugën e Integrimit Europian  për të cilin kontribut të veçantë kanë ministrat e LSI-së 0x323031302d30372d3137 Ardit Cela.jpg 19:17)