Deklarate nga Deputeti z. Ilir Meta

Deklarate nga Deputeti z. Ilir Meta

” Deklarate nga Deputeti z. Ilir Meta

Deklaratë
Në lidhje me pretendimet e ndonjë media për gjoja angazhimin e personave të tretë gjatë vizitës sime zyrtare në Romë në 21 tetor të vitit 2009 sqaroj se prezenca e një drejtuesi të një gazete italiane në foton e paraqitur në media e marrë gjatë konferencës së shtypit me homologun Fratini është krejtësisht e rastësishme dhe nuk ka asnjë lidhje me asnjë aspekt institucional apo zyrtar të vizitës. Personi në fjalë njihet prej meje prej kohësh si drejtor i gazetës ”L’Avanti”.
Ilir META
Deputet  

0x323031312d31302d3230 Ilir META.jpg 12:47)”