Deklarate: Muharrem Berisha

Deklarate: Muharrem Berisha

Deklarate: Muharrem Berisha

Deklarate: Muharrem Berisha

Anëtari i KDK-së.

 

 

 

 

Jam perpara jush per te denocuar shpifjet e ulta te bera ndaj meje nga papagallet e Edi Rames si dhe per te sqaruar opinionin publik lidhur me to.

 

Ndertesa e selise se LSI eshte prona ime te cilen e kam blere qe ne vitin 2006 me nje kredi me afat shlyerje prej 20 vjetesh dhe duke qene nje nga themeluesit e LSI e kam vene ne dispozicion te saj kundrejt qirase per kryerjen e aktivitetit te saj politik.

 

 Jam marre me bisnes prej shume vitesh dhe ne kohe shume te veshtira qe perpara viteve 90` dhe bisneset e mija i kam ngritur me djerse dhe me ndershmeri dhe jo duke marr 20%.

 

Kam qene kampion kombetar e fitues i dhjetra titujve dhe kam pasur nderin ta ngre flamurin e Shqiperise  brënda edhe jashte vendit.

 

Selia e LSI per te cilen shpif sot papagalli i Edi Rames ka qene po ajo edhe ne 2007 kur Edi Rama vinte e na lutej per ti dhene vota per tu bere kryetar i Bashkise se Tiranes por atehere per te cdo gje ishte e rregullt ndersa sot jo.

 

Edi Rama ne se ka probleme politike dhe personale me Ilir Meten le te perballet ballazi me te dhe te mos guxoje te preke emrin tim si dhe pergojoje bisneset e mija te ngritur me djerse dhe me sakrificë.

 

Duke u ndjerë i cenuar në dinjitetin tim si qytetar do të padis papagallin e Edi Ramës ditët e ardhshme në gjykatë pasi mua s’mund as të më marrin nëpërkëmbë as të më vënë gjoba sic janë mësuar me të tjerët pasi unë nuk jam zëmër lepur megjithëse mishi i lepurit më pëlqen shumë.

0x323031302d31312d3238 Muhharem_Berisha.jpg 11:54)