Deklarate Kryetari i KDK-se

Deklarate Kryetari i KDK-se

Deklarate Kryetari i KDK-se Edmond Haxhinasto

Duke marre shkas nga perseritja e vazhdueshme nga PS te pretendimeve se gjoja LSI ne bashkepunim me PD po pengojne perfundimin e procesit te numerimit te votive

I kujtojme atyre se me instistimin kushtezues te lidershipit te PS LSI nuk eshte pjese e administrimit zgjedhor e KQZ apo e ndonje strukture tjeter qe administron rezultatin zgjedhor.

Perkundrazi LSI ka pesuar nje dem te jashtezakonshem zgjedhor pikerisht nga pamundesia per te marre pjese ne tryezat e numerimit te votave per te manaxhuar votat e saj.

Qendrime te tilla manipulative dhe te mbushura me mllef nga ana e lidershipit te PS nuk e ndihmojne ate te ndryshoje rezultatin e humbjes qe ka pesuar ne zgjedhjet e 28 qershorit.

Une perfitoj nga ky rast ti bej thirrje forcave politike kryesisht PS-PD qe marrin pjese ne administrimin e procesit zgjedhor te realizojne sa me pare deklarimin e rezultatit perfundimtar per te mos demtuar me tej standartet e nevojshme per zgjedhje te lira e te ndershme.

0x323030392d30372d3132 12:50)