Deklarate e Kryetarit te Levizjes Socialiste per Integrim

Deklarate e Kryetarit te Levizjes Socialiste per Integrim

Deklarate e Kryetarit te Levizjes Socialiste per Integrim zoti Ilir Meta Pershendes zgjedhjen e zotit Fatmir Sejdiu si President i Kosoves nga Kuvendi i saj. I uroj atij pune te mbare dhe sukses ne detyren tejet te rendesishme ne keto momente historike per Kosoves.
 
Zgjedhja e Presidentit Fatmir Sejdiu eshte shprehje e qarte e maturise se politikes kosovare e pergjegjshmerise dhe vendosmerise se saj per realizimin e vullnetit te popullit te Kosoves ne percaktimin e statusit perfundimtar pavaresise se saj.
 
Shpreh bindjen se zoti Sejdiu do te ece sipas vizionit te Presidentit te ndjere Rugova duke perçuar vlerat me te mira te udheheqjes kosovare per te ndertuar nje Kosove te pavarur demokratike e Evropiane. 0x323030362d30322d3130 14:33)