Deklarate e deputetit te LSI

Deklarate e deputetit te LSI

Deklarate e deputetit te LSI z.Nikollaq Neranxi Neranxi: Shpreh mbeshtetjen per institucionet ligjore te shtetit dhe denoj qendrimet me dy faqe te kryebashkiakut Bollano
 

 
Dua te denoj me force incidentin e ndodhur ne qytetin e Himares ku disa qytetare himariote me te drejte reaguan ne mbrojtje te pronave te tyre.
 
Shpreh mbeshtetjen per institucionet ligjore te shtetit dhe denoj qendrimet me dy faqe te kryebashkiakut Bollano.
 
Denoj manipulimin e opinionit qe ben ky Kryebashkiak politik duke abuzuar me fshehjen e firmave te veta. Ky person firmos shembje banesash dhe pronash dhe pastaj hipokrizisht shfaqet si bashkeprotestues me militantet e tij bashkefamiljar me te cilet mban te uzurpuar Bashkine e Himares. 0x323030392d30332d3239 10:16)