Adresa e LSI ne Vlore

Adresa e LSI ne Vlore

Adresa e LSI ne Vlore Zyrat Qendrore – Ngjitur me Conad Kati i Trete tek BIS banka
Zyrat e LRI dhe Qendra Rinore – Kati i Dyte te RIVIERA
 
1 – Rajoni nr 1 Rruga e spitalit perballe kinema Ali Demit
 
2 – Rajoni nr 2  Kali i Trojesperkrah hotel Tozo
 
3 – Rajoni nr 3 Tregu i orizitshkolla 24 Maj
 
4 – Rajoni nr 4 Posta ne Colekrahu i djathte
 
5 – Rajoni nr 5 Rruga e re ish valuta 0x303030302d30302d3030 Vlore