ilir Tag

Korrupsioni i shfrenuar dhe skizofrenik është i vetmi qëllim madhor i “Rilindjes”. Korrupsioni është pjesë e axhendës së qëllimshme antikombëtare të shpopullimit të Qeverisë që premtoi 300 mijë vende të reja pune por detyroi mbi 700 mijë shqiptarë të ikin nga sytë-këmbët nga vendi më i...

  Mirëmbrëma Tirana, mirëmbrëma Shqipëria! Mirëmbrëma liderit të Partisë Demokratike, zotit Berisha dhe të gjithë shqiponjave që janë këtu! Në himnim tonë nuk ekziston fjala dorëzim por ekziston fjala tradhëtor ‘nga lufta veç ai largohet që është lindur tradhëtor’. Sot tradhëtori e ndjek këtë miting të fitores, të triumfit...