partia Tag

Korrupsioni i shfrenuar dhe skizofrenik është i vetmi qëllim madhor i “Rilindjes”. Korrupsioni është pjesë e axhendës së qëllimshme antikombëtare të shpopullimit të Qeverisë që premtoi 300 mijë vende të reja pune por detyroi mbi 700 mijë shqiptarë të ikin nga sytë-këmbët nga vendi më i...